joi, 12 noiembrie 2009

Endless summer \:D/


Sete CocaCola de viata!:))

Ooo..ooo
Yeee...yeee
Ulalala....ulalala
Down down down down down
Ooo..ooo
Yeee...yeee
Dumbala dumbala dumbalalala.....Dumbala dumbala dumbalalala

Pazea ca scrie bolnavu'!:))In seara asta nu mai scriem despre noapte sau alte chestii spooky :)).
Subiectu?Vara :D.Mai exact,vara trecuta.
Al' mai cald anotimp in care toti stau cu limbile scoase de caldura...sau din alte motive/:).
Al' mai cool anotimp in care alergi ca bezmeticu pe toate strazile,iti rupi gatul pe munte sau iti arzi pielea la mare...distanta de casa.
Al' mai frumos anotimp pe scurt.
Desi vara ce a trecut credeam ca o sa o petrec ca si in ceilalti ani la sute de kilometrii de casa,se pare ca m-am inselat.Big mistake bro'!Si uite cum m-am trezit intr-o capitala parasita.Parasita pt. ca toti plecasera pe atunci la mare,munte,bunici,etc.Suuuper...
Ma rog,asta ziceam pe la inceputul verii.Ce avea sa urmeze m-a facut sa-mi schimb total parerea despre o vara petrecuta in Bucuresti :D.Pe scurt : plimbari,distractie,julituri,si toate cele.Personaje principale : Sabina,Cristinica,Mitza/Anita,Mika,Cosmina,Pinky,Lilith si...Dragos!:)).Personaje secundare...n-avem!:))
Plimbarile de vara trecuta fac parte din categoria "a nu se uita".Nu neaparat pt. ca au fost faze hazlii(si inca cate au fost...)ci pt sentimentul de distractie adevarata cu care doar cu prieteni adevarati o poti simti :D.
Nu o sa uit plimbarile cu Sabina si Cristinica in care ne ciondaneam in mijlocul trotuarului desi toata lumea se uita la noi ^_^,nu o sa uit amprenta rock a Cozminei si a lui Lilith,nu o sa uit amintirile din generala depanate cu Anita si Mika prin Poli,perversitatile lui Pinky(here we go again @_@) si nici plimbarile cu bicicleta de la Kiseleff pana la Iancului sau Cismigiu cu Dragos.

Pacat insa ca am experiementat asa vara abia la sfarsitul gimnaziului,cand toti ne-am despartit,care incotro...:( Partea buna e ca inca ne mai vedem din cand in cand :D.

No smoke and foul play,makes Johnny a good boy :D.

P.S:stiu ca e cam scurta,dar atata imi coace mintea la ora asta :P.Cand mi-o fata mintea mai multi pui o sa fac o postare mai lunga:)).

5 comentarii:

 1. Inca imi amintesc amenintarile Sabinei cand ne "imbratisam" in mijlocul strazii :))
  Am avut cea mai frumoasa vara >:D<
  Si sunt prea multe de povestit si prea putin timp la dispozitie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si noptile noastre petrecute pe mess.
  Nu voi uita niciodata nimic din acea vara minunata.

  RăspundețiȘtergere
 3. "imbratisari" mdaa :))

  cu gheare..  :x cine ar putea sa uite:P

  RăspundețiȘtergere
 4. deci daca vara aceea a fost cool
  stai sa vezi de acum in colo>:)

  RăspundețiȘtergere