duminică, 8 noiembrie 2009

Chestiuni nocturne(Bu-hu-hu!!!)


Cu motanu' in poala si cu bolu' cu cereale in fata,voi scrie acum despre ceva ce imi place mult : noaptea.Ooo da!
Un moment banal,corect?Banal pentru voi,magic pentru mine.
Din momentul apunerii soarelui si pana la rasarit,noaptea mi se pare un mediu foarte...sa zicem potrivit :D.
Bineinteles ca nu o sa stau chiar in fiecare zi sa vad la ce ora apune si rasare soarele(ca doar nu-s nebun,sau asta cred...:-??),dar odata pe luna tot fac o noapte alba si astept sa vina rasaritu'.Teoretic ies din rutina zilnica de somn-trezire-mancare-plimbare si/sau liceu-mancare-somn.Practic...imi satisfac o nevoie.Nevoia de a petrece un moment singur,in liniste(asta daca nu cumva sforaie cineva sau schelalaie Corul Lingailor,caz in care exista pantofu,vezi postarea precedenta),si sa meditez asupra nemuririi sufletului cum ar zice cineva(se stie ea cine).
La fel cum un vampir are nevoie de sange pentru a se hrani asa am eu nevoie de un rasarit la un anumit interval de timp.Iar daca acel rasarit nu vine din diverse motive(gen dormit ca vitzelul in pat pana la ore de dupa-amiaza),pot sa zic oficial ca nu mi-am inceput cu dreptul ziua.
E un moment in care poti sa te gandesti la orice,sa visezi(cu ochii deschisi),sa regreti,sa te bucuri,sa tremuri,sa sari in sus.Noaptea poti trai orice sentiment fara sa te vada nimeni.Noaptea este acel moment in care petreci cel mai bine cu prietenii,fie ca e vorba de o excursie,de un film horror +15 sau de cateva ore in club.E acel moment in care legi sau consolidezi prietenii si te simti cu adevarat liber(bine...asta pana in momentu' in care suna ai tai : "copileee,treci imediat acasa!!!"...si de obicei isi aleg cele mai bune momente,cunoscatorii stiu...).
Pe scurt,noaptea are si parti bune dar si partile ei mai putin bune,cand ajungi sa ai cearcane cat cepele sau sa fii pedepsit pentru tzashpe zile(pedeapsa care oricum nu o respecti,ca deh...suntem adolescenti),dar,per total,ador noaptea!:D

Don't be a looser : don't smoke a woozer!

4 comentarii:

  1. Si eu iubesc noaptea dar aleg sa o petrec in alt mod. Oricum iubesc sa vad rasariturile si sa ma trezesc vara la 3 dimineata cand plec la tara :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iubesc noaptea,asa cum e ea,dar mai mult pentru faptu ca imi da posibilitatea sa visez.
    Vezi ca se poate?;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. imi permit sa'ti fac in ciuda;;)?


    Eu am vazut rasaritul de la banchet:x


    :)) >:D< Noaptea chiar leaga prietenii:]

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat sa-ti spun un banc:)) ca tot am vzt bu-hu-hu acolo:))

    warning: e sec:)))




    Doua bufnite pe-o creanga noaptea:

    Una spune:

    - BU-HU-HU!
    ..la care cealalta:

    - Bu-hu-hu pe ma-ta. ca m-ai speriat

    =))))

    RăspundețiȘtergere